Vloeronderhoud voor Veenendaal en daarbuiten

U heeft enkele jaren geleden een nieuwe vloer gekocht of laten renoveren. Maar de vloer moet ook onderhouden worden. Juist vloeronderhoud is een vak apart. Het specialistisch onderhoud is per vloersoort zo verschillend, dat een echte expert nodig kan zijn. Gelukkig is JT een expert op het gebied van specialistisch vloeronderhoud. Wij blijven voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt, waardoor wij u op maat bedienen.

Linoleum vloeren

Eén van onze specialismen is het onderhouden van linoleum vloeren. Dit bestaat bij ons uit vier stappen:

  • Het strippen en verwijderen van de oude waslaag
  • Het reinigen van de linoleum vloer met een neutraal schoonmaakmiddel
  • Het spoelen van de vloer
  • Het aanbrengen van een waslaag en een polymeerlaag

Tapijt reinigen

Bij ons schoonmaakbedrijf reinigen wij ook het tapijt. Het onderhouden van uw tapijt zorgt er niet alleen voor dat het er goed uitziet, maar het verlengt ook de levensduur. Daarom is het ook van groot belang dat het onderhoud goed en vakkundig gebeurt. Wij hebben dan ook gespecialiseerd personeel in dienst. Jaarlijks worden zij bijgeschoold over de nieuwe ontwikkelingen. Met verschillende methoden en apparaten voeren zij het juiste onderhoud uit. Of het nu gaat om de woonkamer bij u thuis of een grote bedrijfshal, wij staan voor u klaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, dan komen wij graag bij u langs.

Periodiek vloeronderhoud

Bij ons schoonmaakbedrijf is het natuurlijk mogelijk om uw vloer periodiek te onderhouden. Hieronder verstaan wij het periodiek schrobben van de vloeren, zoals tegelvloeren, de vloeren in de was zetten en vloeren coaten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.