Geschiedenis

In 2008 zijn we gestart met een tweedehands auto en gebuikte ladders. Het werk was minimaal, waardoor het bedrijf vanaf de grond opgebouwd moest worden. In de loop van de jaren is JT zich meer gaan richten op de zakelijke markt en zijn klanten onze naam gaan onthouden. Op dit moment zijn we een jong en gemotiveerd team dat bestaat uit 4 glazenwassers en meer dan 30 schoonmakers. Onze medewerkers leven mee met de klant en voeren de wensen van de klant zorgvuldig uit. Zo proberen wij continu te streven naar perfectie, om zo naar een hoger niveau te stijgen.


Bedrijfsfilosofie

Uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten is niet ons enige doel. Wij willen de klant graag ontzien en zorgen voor een hoge klanttevredenheid. JT wil samen met haar medewerkers groeien: wij willen hen stimuleren en helpen zich te ontwikkelen binnen de werkzaamheden, waarbij werkplezier een belangrijk doel is. Medewerkers krijgen scholing om zo op de hoogte te blijven, van de nieuwe ontwikkelingen in de schoonmaakbranche.

Ons toekomstige succes hangt nauw samen met het succes van onze klanten en medewerkers.


Bedrijfscredo

JT heeft een aantal idealen die wij samen met onze medewerkers willen nastreven. Door het nastreven van deze, voor ons belangrijke idealen, halen wij grote voldoening uit ons werk en leveren we tegelijkertijd kwaliteit.

  • Communicatie is het met elkaar in verbinding staan. Samen kom je verder.
  • Perfectie zorgt voor volmaaktheid. Haal altijd het beste uit jezelf.
  • Harmonie geeft kracht. Vertrouw op elkaar en werk samen.
  • Beleefdheid is een verdienste. Wees altijd beleefd en toon respect voor anderen.
  • Innovatief is vernieuwend. Wij zijn steeds op zoek naar verbetering.